Lindsay Lohan mogelijk weer de gevangenis in



Een rechter heeft de voorwaardelijke vrijheid van actrice Lindsay Lohan ingetrokken. Volgende maand moet ze voor de rechtbank verschijnen voor een crash met een Porsche.

De 26-jarige Lindsay Lohan was vandaag niet in de rechtbank. Terwijl haar adovcaat haar vertegenwoordigde, zou ze zelf naar Londen en Dubai vertrokken zijn met de rockgroep 'The Wanted' en haar vermoedelijke vriend Max George. Lohan wordt drie dingen ten laste gelegd: ze zou roekeloos rijgedrag hebben vertoond, gelogen hebben tegen een agent en vervolgens een agent belemmerd hebben zijn werk te doen na het ongeval met de Porsche.

Lohan had verklaard dat haar assistent aan het stuur van de wagen zat, maar uit onderzoek blijkt dat de actrice de auto waarschijnlijk zelf bestuurde. Op 15 januari volgt een nieuwe rechtszaak, waarin Lohan vermoedelijk officieel vervolgd zal worden. In dat geval riskeert ze tot 245 dagen cel. Lohan werd tot hiertoe als zes keer gearresteerd en bracht lange tijd in rehab door. Haar advocaat liet al verstaan dat Lohan ook volgende maand niet aanwezig hoeft te zijn en de zaak zal worden opgelost.